Robotbror anmeldelser

Robotbror – Filmmagasinet Ekko

8. feb. 2022 — Det er anmeldelser, essays, analyser og baggrund, … Robotbror foregår i en nær fremtid, som på mange måder ligner vores – bare lidt bedre.

Robotbror – Kino

Filmen ‘Robotbror’ er en dansk science fiction-film for hele familien. ‘Robotbror’ foregår i en nær fremtid, hvor klimaproblemerne er løst, og alle børn har …

Ny dansk familiefilm er ikke blot gak og gøgl – Berlingske

Ny dansk familiefilm er ikke blot gak og gøgl – den er både spændende og ret morsom

10. feb. 2022 — Robotbror« er noget så sjældent som en dansk science fiction-film til børn. Og kan faktisk godt ses af resten af familien også.

»Robotbror« er noget så sjældent som en dansk science fiction-film til børn. Og kan faktisk godt ses af resten af familien også.

Anmeldelse: ‘Robotbror’ tager en med til en fremtid, hvor alle …

10. feb. 2022 — ‘Robotbror’ tager en med til en fremtid, hvor alle har ret til en flot robot. I fremtiden vil der være menneskelignende robotter, men ellers …

Robotbror – Medierådet for børn og unge

Robotbror | Medierådet

Filmen har i mange scener en let stemning og er i de fleste scener fortalt i et roligt tempo. Den indeholder dog scener, hvor hovedpersonen er ked det og bliver …

Robotbror er alt andet end mekanisk og digital – Jyllands-Posten

Robotbror er alt andet end mekanisk og digital

10. feb. 2022 — ”Robotbror” er en meget velkommen, original og vittig undtagelse fra … Anmeldelse: Martin Skovbjerg vil for meget og for lidt med sin …

Det er ikke let at lave en film til børn og unge. Og da slet ikke en, som forældre også kan være med til at se. ”Robotbror” er en meget velkommen, original og vittig undtagelse fra hovedreglen.

Robotbror – Kulturbunkeren

10. feb. 2022 — I den nye danske børne- og familiefilm Robotbror, befinder vi os et sted i fremtiden, … Tags: 4/6, anmeldelse, film, review.

I den nye danske børne- og familiefilm Robotbror, befinder vi os et sted i fremtiden, hvor klimaproblemerne er en saga blot, og alle børn har en menneskelignende robotassistent, der følger dem rundt. Her møder vi 11-årige Alberte, der lider under, at hendes assistent er så forældet, at den ligner en bamse, og hun derfor mobbes i skolen. Situation tager dog en positiv drejning, da hun i fødselsdagsgave får den nyeste humanoid med navnet Konrad, der ligner et ægte menneskebarn. Alberte begynder hurtigt at få et nært forhold til sin ”robotbror”, men hvor tæt et forhold kan man egentlig få til en maskine?

Heldigvis er det Lars Brygmann, der gemmer sig inde i …

Heldigvis er det Lars Brygmann, der gemmer sig inde i bamserobotten Robbi – politiken.dk

11. feb. 2022 — Det er de sørgelige fremtidsudsigter, som ‘Robotbror’ først og … nye tv-serier, foromtaler, anmeldelser, interviews og meget mere.

Robotter er børns bedste venner i ny dansk børnefilm om livet i fremtiden. Men 11-årige drenge er stadig det mest skræmmende, en far til en pige kan forestille sig.

My Robot Brother (2022) – IMDb

Robotbror (2022) – IMDb

Philip Elbech Andresen, Selma Iljazovski, and Karo Kozak in My Robot Brother (2022. Karo Kozak in My Robot Brother (2022). Robotbror. My Robot Brother (2022) …

Robotbror: Directed by Frederik Meldal Nørgaard. With Selma Iljazovski, Philip Elbech Andresen, Lars Brygmann, Kristian Holm Joensen. In the near future, all children have their own robot assistants. Eleven-year-old Alberte receives Konrad, the most lifelike robot ever seen, for her birthday, and she quickly begins to feel a real connection with him.

Robotbror | Det Danske Filminstitut

24. nov. 2021 — I en nær fremtid er klimaproblemerne løst. Alt er lyst og grønt og dejligt – og alle børn har tilmed deres egne menneskelignende robotter, …

Keywords: robotbror anmeldelser